Wanneer ga jij starten met het laten uitkomen van jouw droom: je eigen bedrijf?

donderdag 15 april 2021

Ook dit jaar en de komende jaren zullen we steeds meer zijn aangewezen op onze iPhone en iPad om te communiceren met onze naasten en collega's. Mobiele bereikbaarheid is dus erg belangrijk en biedt kansen voor een ieder.
Het afgelopen jaar zijn wij verder gegroeid in het aantal geopende locaties.
Zo hebben we nieuwe servicelocaties geopend in Amsterdam, Bilthoven, Ridderkerk, Spijkenisse, Waalwijk en in het Belgische Sint-Niklaas. 
 
Voor dit jaar is de doelstelling om een nog meer landelijke dekking te krijgen. Dat wil zeggen, dat we een sterke focus leggen, op die gebieden waar wij tot op heden nog niet vertegenwoordigd zijn.
Kortom wij zijn op zoek naar JOU!
 
Wat zijn onze nieuwe services?
Er zijn gebruikerstrainingen, zodat jij deze kunt gaan inzetten om verdere lokale naamsbekendheid te krijgen en omzet te realiseren.
Ook wordt er nog hard gewerkt aan nieuwe en bewezen betere iDevice+ webshop voor nieuwe en refurbished iPhones en iPads.
 
Wat zijn dan de verdiensten die jij kunt gaan realiseren indien je je aansluit bij ons?
Wij calculeren onze reparatie tarieven met een reparatie uurloon van € 100,00 per uur.
Dit houdt in dat wanneer jij gemiddeld 3 reparaties per dag uitvoert je marge al boven de € 3.000,00 per maand uit kan komen. Hier is dus de af te dragen BTW en de inkoop van de onderdelen al vanaf getrokken!
Alleen je vaste lasten moet je hier nog vanaf halen.
Daarnaast adviseren we je om ook refurbished en nieuwe iPhones en iPads te gaan verkopen en originele accessoires. Hier kun je gemiddeld ook nog een marge van € 500,00 per maand op realiseren.
 
Bovenstaande marge is realiseerbaar indien je ervoor kiest om minimaal 30uur per week open te zijn.
 
Meer weten? Vraag onze informatie aan via: https://www.irepairplus.nl/contact
 
Heb je de informatie al ontvangen maar wil je graag met iemand over een eventuele samenwerking verder praten bel of mail ons via: 038-3861054 of raymond@ideviceplus.nl
 
En wij nemen z.s.m. contact met je op.