Vakantie, de ideale tijd om na te denken over de toekomst

woensdag 08 augustus 2018

 
 
Waarschijnlijk ben je op dit moment lekker aan het genieten van een wel verdiende vakantie, je komt net terug of (nog beter) je hebt het nog lekker voor de boeg. Vakantie, een ideale tijd om na te denken over je situatie en plannen te maken voor de nabije toekomst. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de financiële situatie het dit jaar niet toelaat om op vakantie te gaan.
 
 
 
In beide gevallen is onderstaande informatie voor jouw interessant, mede omdat je al eens eerder met het idee gespeeld hebt om voor jezelf te beginnen in het repareren van iPhones en iPads.
Waarom is het dan juist nu juist de uitgelezen kans om verder met ons hierover in gesprek te gaan?
De afgelopen tijd hebben wij een sterke gehad in het aantal vestigingen(van 12 naar 18 reeds geopende vestigingen). En ook voor de komende maanden zijn er alweer een aantal mensen die met ons mee gaan doen en hun kans op extra inkomsten pakken.
 
Wat zijn dan de verdiensten die jij kunt gaan realiseren indien je je aansluit bij ons?
Wij calculeren onze reparatie tarieven met een reparatie uurloon van € 100,00 per uur.
Dit houdt in dat wanneer jij gemiddeld 3 reparaties per dag uitvoert je marge al boven de € 3.000,00 per maand uit kan komen. Hier is dus de af te dragen BTW en de inkoop van de onderdelen al vanaf getrokken! Alleen je vaste lasten moet je hier nog vanaf halen.
Daarnaast adviseren we je om ook refurbished en nieuwe iPhones en iPads te gaan verkopen en originele accessoires. Hier kun je gemiddeld ook nog een marge van € 500,00 per maand op realiseren.
 
Bovenstaande marge is realiseerbaar indien je ervoor kiest om minimaal 30uur per week open te zijn.
 
Wil jij meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend het informatiepakket aan.