Nieuwe iDevice+ vestiging geopend in Veen gem. Aalburg

dinsdag 25 april 2017

Op 1 mei opent alweer de zevende iPhone en iPad reparatielocatie van de succesvolle franchise formule  iDevice+ in Veen.

Het grote verschil ten opzichte van andere aanbieders is dat iDevice+ uitsluitend werkt met gediplomeerde reparateurs en repareert met voornamelijk originele onderdelen en voor iPhones ‘Klaar terwijl u wacht service’ biedt. Desondanks zijn de prijzen zeer concurrerend.

“Op al onze reparaties krijgt de klant 6 maanden garantie. Dat is voor ons makkelijk te doen daar wij achter onze gediplomeerde reparateurs staan en weten dat zij de reparatie professioneel hebben uitgevoerd met kwalitatieve onderdelen” aldus iDevice+ Aalburg eigenaar Dennis van Roosmalen. 
 
Dennis is eigenaar van de vestiging van Electroworld in Veen en repareerde al sinds enige tijd onder de vlag van een andere formule iPhone's en iPad's. De keuze voor iDevice+ was voor hem snel gemaakt daar het een duidelijke en eerlijke formule is waar de franchisenemer gehoort wordt en de ruimte krijgt om zijn eigen Ideeën in te brengen.