Explosieve groei iPhone en iPad reparatie franchiseformule iDevice+

maandag 22 mei 2017

Onlangs telde de iPhone en iPad reparatie
franchiseformule iDevice nog 6 enthousiaste en succesvolle franchisenemers, verdeeld over Nederland. Nu 4 weken later is dat aantal opgelopen naar 11 partners. De 11e partner heeft ervoor gekozen om na de bouwvak te gaan starten en de korte termijn verwachting is dat het aantal nog zal groeien.
 
iDevice+ heeft nu vestigingen in Aalburg, Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Druten, Ermelo, Gouda, Kampen, Zaanstad en Zaltbommel. 
“Voor de komende tijd verwachten we nog een aantal openingen. Deze zijn allemaal in het midden van het land. We zijn blij met het vertrouwen wat wij krijgen van iedere franchisenemer maar we zouden graag op korte termijn uitbrieden met franchisenemers in de uiterst noordelijke en zuidelijke provincies en we zoeken daar dus ook nog zeker geschikte kandidaten voor via ons wervingsplatform iRepairPlus” aldus formule manager Raymond Koetsier. 
 
De reden waarom veel franchisnemers voor onze formule kiezen?
“De kracht van de formule is het open en eerlijke no-nonsense verhaal waarbij de verdiensten liggen bij de franchisenemer daar zij het meeste werk doen” aldus formule manager Raymond Koetsier.