17e vestiging van iDevice+ reparatie keten opent haar deuren in Ravels

dinsdag 20 augustus 2019

Afgelopen maand hebben we de 17e vestiging van iDevice+ mogen verwelkomen binnen onze groeiende iPhone en iPad reparatieformule. Op 1 september opent de vestiging in Ravels(BE) haar deuren. 
 
Onlangs hebben wij de franchisenemer getraind en gecertificeerd iDevice reparateur.
Romeo Groenefelt is opgeleid voor het herstellen van alle iPhones en Ipads. Daarnaast verkoopt hij zowel nieuwe als refurbished devices aan. Beiden met 2 jaar garantie.
Op 1 september opent de zeventiende vestiging van de iPhone en iPad reparatie formule iDevice+ in Ravels.
 
Het grote verschil ten opzichte van andere aanbieders is dat iDevice+ uitsluitend werkt met  gecertificeerde reparateurs en repareert met voornamelijk originele onderdelen en voor iPhones ‘Klaar terwijl u wacht service’ biedt. Desondanks zijn de prijzen zeer concurrerend.
“Op al onze reparaties krijgt de klant 6 maanden garantie. Dat is voor ons makkelijk te doen daar wij achter onze gecertificeerde reparateurs staan en weten dat zij de reparatie professioneel hebben uitgevoerd met kwalitatieve onderdelen” aldus eigenaar Romeo Groenefelt.
 
De meest voorkomende reparaties zien er al jaren als volgt uit:
Gebroken/gebarsten scherm
Vervangen accu door slijtage
Waterschade
 
“Een gebroken scherm blijft met stip de meest voorkomende reparatie bij de iPhone als ook bij de iPad. Waterschade komt hoofdzakelijk voor bij de iPhone, meestal na het weekend, we weten niet exact hoe dat komt . Belangrijk voor een goede afloop van deze waterschade is dat de iPhone zo spoedig mogelijk door ons in behandeling wordt genomen door hem te laten uitdrogen alvorens wij hem verder chemisch gaan reinigen en drogen, probeer zelf nooit je iPhone / iPad aan te zetten als je weet dat hij met vocht in aanraking is gekomen, dit maakt meestal meer stuk dan goed is voor het iDevice” aldus Romeo.
 
Wil jij meer weten over de mogelijheden voor jouw deelname aan de franchiseformule? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op via: 038-3861054 of via raymond@ideviceplus.nl